North East Ska Jazz Orchestra

nesjo3

North East Ska Jazz Orchestra es una big band nacida en 2012 integrada por 19 jóvenes músicos provenientes del noroeste de Italia cuya devoción por los originarios sonidos del ska y del jazz les han convertido en una de las más energéticas bandas de la escena. Una verdadera big band que propone standars del jazz mezclados con la caliente e incisiva sonoridad de las músicas jamaicanas. Clásicos del jazz y del swing interpretados al estilo jamaicano de los años 60, que han hecho que NESJO se haya ganado, por méritos propios, un lugar en la primera división de la escena de la música jamaicana.

En el año 2015 publicaron su primer álbum, «Stompin’ And Rollin’», que recoge diez reinterpretaciones de clásicos del jazz y del swing, realizadas al estilo jamaicano de los años 60, desde el ska original al rocksteady o el reggae. A finales de 2017, esta nueva generación de maestros del ska-jazz se dio el gusto de compartir un single con los dos héroes del saxo de la escena ska contemporánea: David Hillyard (The Slackers) y Fred “Rocksteady” Reiter (New York Ska Jazz Ensemble).

En esta próxima gira la banda repasará en directo, con su multitudinaria orquesta al completo, todos los temas de su primer LP y el adelanto del nuevo disco ya en preparación. Sin duda un gran acontecimiento para los seguidores del jazz jamaicano y para los amantes de las grandes orquestas clásicas afroamericanas.

Web  |  Facebook  |  Instagram

Disponibilidad: todo el año.
Booking area: Catalunya.

<català> Formada per 19 músics devots pels sons originaris del ska i del jazz provenients del nord-est d’Itàlia, la North East Ska Jazz Orchestra és una big band nascuda al 2012 que ja s’ha convertit en una de las més energètiques bandes de l’escena. Una autèntica big band que proposa standars de jazz mesclats amb la calenta i incisiva sonoritat de les músiques jamaicanes. Clàssics del jazz i del swing interpretats a l’estil jamaicà dels anys 60 que han fet que la NESJO s’hagi guanyat, per mèrits propis, un lloc a la primera divisió de l’escena de la música jamaicana. Al 2015 publiquen el seu primer àlbum, «Stompin’ And Rollin’», que recull deu re-interpretacions de clàssics del jazz i del swing, realitzades a l’estil jamaicà dels anys 60, des del ska original al rocksteady o el reggae. A finals de 2017, aquesta nova generació de mestres del ska-jazz es va donar el gust de compartir un single amb els dos herois del saxo de l’escena ska contemporànea: David Hillyard (The Slackers) i Fred “Rocksteady” Reiter (New York Ska Jazz Ensemble). En aquesta propera gira la banda repassarà en directe, amb la seva multitudinària orquestra al complet, tots els temes del seu primer LP i un avançament del nou disc ja en preparació. Sens dubte un gran aconteixement per a tots els seguidors del jazz jamaicà i pels amants de les grans orquestres clàssiques afroamericanes.