Reggae & Dancehall Combo

<versió en castellà>

Reggae & Dancehall Combo:
Hermano L + Ras Zohen + Nyahbingi Sound

També disponible un show en directe amb el conegut artista mallorquí Hermano L, el jove cantant de Badalona Ras Zohen i el col·lectiu de Barcelona Nyahbingi Sound. Fresh!

Hermano L. Membre en actiu del grup de hiphop La Puta Opepé, Hermano L ha passejat el seu explosiu directe per multitud de ciutats i festivals. Un autèntic espectacle de reggae i dancehall de la mà d’un dels millors entertainers espanyols.

Ras Zohen. David Giménez Martín aka Ras Zohen és un jove cantant, compositor i productor de música urbana i jamaicana. Després de llençar diferents treballs, per aquesta propera temporada Ras Zohen ens té preparats diferents singles de dancehall i reggae. El primer d’ells, “Dulce marihuana”, s’estrenarà a principis d’octubre amb el segell madrileny Mad91.

Nyahbingi Sound. Amb 18 anys de vida, Nyahbingi Sound és un dels col·lectius espanyols de referència a l’escena de la música jamaicana. Amb centenars d’actuacions per tota la península i per Europa, aquesta veterana crew de Barcelona ha sigut també l’encarregada d’acompanyar en directe a artistes de la talla d’Alton Ellis, Bitty McLean, Ziggi o General Levy, així com d’organitzar gires i shows d’artistes com Junior Kelly, Ky-Mani Marley, Ken Boothe, Black Uhuru, The Heptones o Max Romeo entre d’altres. Actualment gestionen el conegut BoomBastic Club a Barcelona.

Disponibilitat: tot l’any.
Zona: Catalunya.

HERMANO_L_FINOS_REGGAE_LOW2