North East Ska Jazz Orchestra

<versión en castellano>

North East Ska Jazz Orchestra

Formada per 19 músics devots pels sons originaris del ska i del jazz provenients del nord-est d’Itàlia, la North East Ska Jazz Orchestra és una big band nascuda al 2012 que ja s’ha convertit en una de las més energètiques bandes de l’escena. Una autèntica big band que proposa standars de jazz mesclats amb la calenta i incisiva sonoritat de les músiques jamaicanes. Clàssics del jazz i del swing interpretats a l’estil jamaicà dels anys 60 que han fet que la NESJO s’hagi guanyat, per mèrits propis, un lloc a la primera divisió de l’escena de la música jamaicana.

Al 2015 publiquen el seu primer àlbum, “Stompin’ And Rollin’”, que recull deu re-interpretacions de clàssics del jazz i del swing, realitzades a l’estil jamaicà dels anys 60, des del ska original al rocksteady o el reggae. A finals de 2017, aquesta nova generació de mestres del ska-jazz es va donar el gust de compartir un single amb els dos herois del saxo de l’escena ska contemporànea: David Hillyard (The Slackers) i Fred “Rocksteady” Reiter (New York Ska Jazz Ensemble).

En aquesta propera gira la banda repassarà en directe, amb la seva multitudinària orquestra al complet, tots els temes del seu primer LP i un avançament del nou disc ja en preparació. Sens dubte un gran aconteixement per a tots els seguidors del jazz jamaicà i pels amants de les grans orquestres clàssiques afroamericanes.

Web  |  Facebook  |  Instagram

Disponibilitat: agost 2019.
Zona: Catalunya.

nesjo3