BoomBastic Club Dancehall Show

<versión en castellano>

BoomBastic Club Dancehall Show

Si hi ha un nom que porta destacant a l’escena dancehall-reggae catalana desde la seva aparició fa ja dos anys és el de BoomBastic Club. Aquest club setmanal es va consolidar des del seu aterratge a Barcelona com un dels espais de referència de la ciutat i ses va forjar ràpidament un nom com un dels espais més destacats d’Europa. La clau: la perfecta i explosiva mescla de djs, selectors, mcs, dancers i un público en total comunió amb la música que uneix tot el projecte: el dancehall. Sens dubte un moviment cultural i musical que triomfa a tota Europa i que aquí té nom propi: BoomBastic Club.

La música: dancehall

Si bé el reggae més clàssic és conegut a tot el món gràcies principalment a la figura de Bob Marley, no passa el mateix amb el dancehall, la música de ball que arrassa desde fa dècades a Jamaica i que desde fa menys ho fa també a bona part del planeta. Artistes i productors com Major Lazer i el seu hit “Watch Out For This (Bumaye)” o singles com el “Work” de Rihanna han encapçalat el que per molts és el pas definitiu per a què el dancehall s’hagi fet un forat a les millors pistes de ball. Anteriorment artistes com Sean Paul, Beenie Man, Elephant Man o Shabba Ranks ja van obtindre números 1 a diferents charts mundials.

¿Què oferim?

Després de dos anys consolidats al centro de Barcelona i per petició popular és l’hora de portar el nostre projecte també fora de la nostra ciutat. BoomBastic Club pot oferir un show en diferents formats: des d’un dj set amb djs, mcs i dancers; fins a la creació d’un espai complert que pot incloure des de l’equip de so i llums i la programació de djs i balarins, fins al disseny gràfic de l’event, un fotògraf o un videojockey… En definitiva, un corner o espai alternatiu apte per a festivals i festes populars amb la única missió de fer ballar al públic a ritmo de dancehall.

Web  |  Facebook  |  Instagram  |  Twitter  |  Spotify

Disponibilitat: tot l’any.
Zona: Espanya.

1 2